Vinn "Red Sin" | MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

Annons

Vinn “Red Sin”

55585_4784735180926_299641149_o

391671_4784744981171_1624526441_n

Hej fighters!

Nu har jag fått hem paketet från Sony Music med Christina Aguileras senaste parfym “Red Sin”. Har ni förresten sett reklamen på TV:n än? Jag hoppade till som tusan i fredags när jag såg den för första gången, om det var på 5:an kanske?

HUR SOM HELST – nu är det tävling på G! Jag kommer tävla ut ett exemplar av “Red Sin”, det är den lilla flaskan på 15 ml och jag kan ju säga att den doftar jättegott! Den påminner mycket om Christinas andra parfymer, men upplever inte denna lika tung som exempelvis “Secret Potion”, som var lite för mogen för min smak. Jag älskar fruktiga och söta dofter!

“Red Sin”, hur förklarar jag hur den doftar? Den doftar… varmt, somrigt, kvinnligt. Efter en stund smälter den i bra i huden och den blir sådär lagom. Doftar varken för mycket eller för lite.

Jag måste nog säga att “Red Sin” är min favorit efter Inspire! Ni kommer garanterat inte bli besvikna!

Så – hur gör ni för att vara med och tävla? Efter mycket funderingar har jag kommit fram till att jag inte kan ha en tävling där ni exempelvis ska berätta om något som har med er och Christina att göra – ett fan är ett fan, jag vet ju att ni som läser denna bloggen i princip enbart är just fans och jag vill inte välja ut “den bästa Xtina-berättelsen” för jag vet ju att ni alla älskar henne lika mycket som jag! Därför… för att göra det så rättvist som möjligt så har jag kommit fram till följande:

1. Lämna en kommentar TILL DET HÄR inlägget där det enbart står att ni är med och tävlar
2. Skriv ert namn och er mailadress (har ni blogg så skriv den också) i kommentaren
3. Skicka iväg kommentaren

Jag kommer sedan göra en slumpmässig lottning av vinnaren! Allt för att göra det så rättvist som möjligt!

Tävlingen avslutas söndagen den 21 oktober!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats