Vill egentligen inte... | MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

Annons

Vill egentligen inte…

… publicera sådana här rykten, men så har jag kommit över det hela dagen idag och borde kanske ta upp det ändå.

På exempelvis Facebook kan vi idag läsa:

“Xtina is bound up until January 2015 with the RCA, in its agreement is written that she must have a certain shape, she does not care and the RCA should not promote Lotus. Christina wants to perform your body but the RCA does not consent it, so she sings songs at random… If she does not lose weight for the RCA Lotus is dead. Christina is doing everything but she does not want to obey the rules of RCA… “
This is the summary of the story and it seems everyone would know even the Sony Italy”.

Jag vet inte ens vad jag ska säga om detta! Kan det ens vara sant? Att RCA, Christinas skivbolag sedan över 10 år begär att hon måste gå ner i vikt för att de ska vilja promota “Lotus”?

Jag hoppas verkligen inte detta är sant, för i så fall är musikvärlden sjukare än vad jag trodde! Men tycker det är konstigt, för ta exempelvis Adele, Jennifer Hudson etc. som också ser ut som friska och sunda artister, utan att vara pinnsmala, de har ju fått hur mycket promotion som helst trots deras vikt!

Varför skulle vikten helt plötsligt vara ett problem för Christina? Christina la till och med på sig till hennes Stripped-turné, där hon var hur fin som helst och inte så trådsmal som under debutåret. Men Stripped blev promotat hur mycket som helst. Varför skulle Christinas vikt vara ett problem nu?

Jag fattar ingenting – så jag antar att detta ryktet fan måste vara falskt!

Den Christina vi känner skulle fan aldrig signa ett kontrakt som bestämmer hur hon ska se ut/hur mycket hon ska väga?

Vad säger ni om det hela?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carro

  Jag såg också detta men valde att inte publicera det. Jag tycker det är hemskt och hoppas vekligen inte att det är sant! 🙁

 2. ashtina

  Det kan inte vara sant! Det är helt sjukt, och jag tror att Christina skulle aldrig in a million years signa ett kontrakt som kräver henne att vara i en bestämd vikt och form!

  Im boiling up, liksom, ingen promotion, like im dying!! Om Rihanna hade your body och let there be love som singlar skulle dem vara the hits of the year! Det stör mig väldigt väldigt mycket!!!

 3. Kija

  hoppas de är inte sant men ändå lite konstigt att RCA har inte
  Promotat lotus mer! ?! Under stripped så såg hon bra ut även om hon gick upp lite men där hade hon bättre kropp än idag för att vara ärlig även om ja vill inte erkänna det men hon borde faktiskt gå ner lite ,träna lite kroppen så att hon orkar göra turné ! känns bara trist att inget händer med albumet de är som att hon inte orkar kämpa som förr hmm kanske har ja fel men iaf något stämmer inte med christina!!

Annons
stats