Vart håller Christina hus? | MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

Annons

Vart håller Christina hus?

Det här börjar bli lite väl drygt!

Har Christina gått och gömt sig under en sten? Har inte kommit några vettiga och roliga nyheter på evigheter! Känns som att jag bara lägger upp massa ströinlägg utan någon betydelse. Jag lägger upp bara för att det ska bli någon aktivitet här. Jag hoppas att hon har fullt upp med att öva inför och sätta ihop Lotus Tour! 🙂

Vilka nyheter väntar ni på just nu? Jag väntar på att höra något officiellt om nya musikvideos till släppa singlar, information om Lotus Tour och den nya parfymen! Sen hade lite nya bilder på henne inte skadat heller.

Men jag borde kanske ta vara på lugnet? Det är mycket som händer på min front, lite för mycket på en och samma gång. Jag tog examen från min utbildning i december, i januari påbörjade jag en personalekonomiutbildning där jag just nu sitter med en hemtenta som ska in. Nu i februari fick jag reda på att jag ska få stanna kvar inom banken, ett vikariat på heltid, där jag varit sedan 2010. Mitt i allt, i december, beslutar jag och min pojkvän oss för att flytta ihop.

Och alla dessa förändringar sker på en och samma gång! Hemtenta som ska in på lördag, denna veckan blir det även flytt hem till pojkvännen, installera sig och vänja sig vid samboliv samtidigt som jag ska byta bankkontor till ett närmre där jag ska bo från och med nästa vecka.

Phew, det är lite mycket men samtidigt väldigt roliga och spännande saker! Blir det dåligt med uppdatering de kommande dagarna så vet ni varför. Mitt i allt detta ska jag en vända inom min hemort i Blekinge också för att hälsa på familjen lite.

Hoppas ni har det bra allihopa!

Puss!

64065_10200289888714501_842472518_n

Myran, en av våra hundar jag snart ska få kela med igen!
Världens knäppaste hund! 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ...

    Stort grattis till allt!! Verkligen riktigt skoj för dig 🙂
    Klart att allting skulle bli kanon!

    Hoppas du fortsätter trivas i dom skånska småstäderna!

Annons
stats