Tillbaka på måndag! | MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

Annons

Tillbaka på måndag!

120602-171943

Hej, fighters!

Jag har åkt hem för sommaren. “Hem-hem”, då alltså. I Blekinge. Lämnade Skåne i söndags redan efter avslutningsfesten som för övrigt var hur bra som helst! Saknar redan mina fina och underbara vänner i både Lund och Malmö! Men vi har daglig kontakt, så än så länge går det bra!

Hur som helst – jag kommer åka iväg under helgen och kommer tillbaka på måndag igen. Har enbart tillgång till nätet på mobilen men troligtvis inte någon laptop. Jag kommer ha koll på vad Xtina har för sig genom mobilen och lovar att uppdatera eventuella nyheter så fort jag är tillbaka på måndag igen 🙂

Jag har ju lite “mini-semester” just nu innan mitt jobb drar igång för sommaren. Måste passa på att hitta på massa saker medan jag kan!

Hoppas ni får en grym helg – jag ser fram emot min!

Puss!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats