The Voice Within | MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

Annons

The Voice Within

.. att lita på min inre röst är något jag definitivt måste göra i dessa tider!

Trots röd dag idag kommer jag och min vapendragare, Sofie kämpa vidare med vår examensuppsats! Jag kan inte fatta att tiden går så fort! Om en vecka ska ett arbete vi skrivit på sedan februari vara inlämnat! Det arbetet avgör om jag kan ta min universitetsexamen i januari eller inte! Spännande!

Så – i dessa tider måste jag lita på min inre röst!

Det kommer gå bra, det kommer gå bra, det kommer gå bra!

Peppa!

Puss på er!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nA2k79EGHbc[/youtube]

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mr

    Lycka till. Kommer gå skitbra! Ta det bara lugnt och andas! Som alla andra gånger, du löser detta, utan problem 🙂 Klart du ska ta din examen! Sköt om dig.

    Kram

Annons
stats