Tankeställare... | MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

Annons

Tankeställare…

Namnlös

Läste den här kommentaren idag och fick faktiskt en liten tankeställare. Jag håller faktiskt med ovanstående kommentar till bilderna som kom på Christina idag.

Men, sen vill jag inte glömma bort att Christina är en vanlig människa och att hon kan visa sig utan smink och beställa snabbmat precis som vi vanliga dödliga, är en av anledningarna till att jag avgudar henna så mycket. Inte bara som artist utan som privatperson också.

Samtidigt lämnade hon The Voice för att satsa mer på sin musik och på hennes fans. Har hon gjort det? Nej, inte hittills. Inte än. Hon lämnade väldigt stora förhoppningar åt oss och ja, klart man som fan känner sig besviken då vi vill ha så mycket av henne – vi saknar ju henne!

Det är kanske lika bra att låta poletten trilla ner och inse att Lotus-eran är förbi? Det tog, vad? Inte ens ett halvår =/ Det har inte varit någon ordning med varken musikvideos, singlar eller kommunikation med oss fans. Inte ens något hopp om en turné.

Vad tror ni? Hur tänker ni? Är Lotus-eran över?

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carro

    Jag hoppas att hon byter skivbolag snarast! Hon behöver en riktig kick (inte bokstavligt, hehe) och börja jobba på något nytt. Det kanske kommer att vara hårt, men värt det efteråt! 🙂

  2. Erne

    När den största händelsen på nyhetsfronten är att man åker och köper hamburgare på en drive-in, då är det kanske en helt anna era på gång. Känns som om fansen trots allt inte så viktiga för henne, när hon verkar strunta i detta med uppföljning efter skivsläpp. 

  3. Kija

    jag tror att de är över hoppas jag har fel men de har gått länge nu utan singel lr video något är iaf fel! Hon kanske har gett upp lite??

Annons
stats