Svar på kommentar! | MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

Annons

Svar på kommentar!

Tänkte att det kanske är fler som vill veta svaret på denna frågan jag fick i en kommentar:

Hur/när började du gilla Christina, och vad var det du verkligen fastnade för?

Lättaste är väl nästan att publicera mitt första inlägg på Christina Aguileras hemsida som jag skrev som introduktion om mig själv till er fans. Detta för att ni skulle få lite mer hum om mitt fanskap till henne 🙂

Hej Xtina-fans!

Mitt namn är Malin Månsson och är sedan barnsben ett stort fan till vår allas Christina Aguilera. Jag tillhör kategorin till de som stod (och som fortfarande står) framför spegeln med en hårborste i handen och sjöng loss till ”Genie in a bottle” vid 9 års ålder. Från året då Christina släppte sin första skiva 1999 har jag varit totalt fångad och fascinerad av denna otroligt vackra, begåvade och starka kvinna.

Christina har betytt så otroligt mycket för mig redan från start då hon på ett eller annat vis alltid har guidat mig genom alla olika perioder i livet för att kunna bli en stark, ung kvinna. Detta genom både hennes personlighet och sätt att vara, samt genom inspiration ur hennes fantastiska och ärliga låttexter. Alla hennes låtar innehåller textrader som jag kan relatera till och det gör att jag både kan finna tröst och trygghet i henne. Att titta på Christinas live dvd:er ger mig gåshud och hur många gånger jag än tittar på dem, slutar det med att jag sitter tårögd och önskar jag kunde varit där. Jag har själv sjungit så länge jag kan minnas och Christina Aguilera har varit den artist som jag mest har influerats av och haft som förebild. Hon är även anledningen till varför jag slår på mikrofonen med fingrarna så fort jag tar en ton. Typiskt vad en förebild kan göra med ens undermedvetna!

Det jag älskar mest med Christina är att hon alltid står upp för sina åsikter och hon är inte rädd för att säga vad hon tycker och tänker. För mig är hon en artist som visar att även de faktiskt är mänskliga. När jag blir osäker men vet att jag måste stå upp för mig själv brukar jag tänka: ”Vad hade Christina gjort i min situation?”. På det sättet är hon alltid med mig i min vardag och inte bara i min iPod, högtalare eller över Internet.

Jag ser verkligen fram emot att få förse alla hängivna, svenska fans med nyheter och händelser som sker i Christina Aguileras liv. Hon är en kvinna som aldrig slutar att förvåna och överraska oss – bara det är en anledning till att älska henne!

Kramar Malin Månsson

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carro

  Och som svar på din sista fråga: ja, det har jag! som sagt är jag inte kapabel (det heter så va?) till att göra allt hon kan med sin fantastiska röst, men jag tar mycket inspiration från henne. Som jag skrev så “slår” jag på micken, men jag kan däremot INTE hålla micken i vänster hand (som Christina oftast gör) när jag står på scen.. 

 2. Carro

  Ja, jag sjunger hela tiden, haha! Det blir ju mycket Christina Aguilera, eller ja, jag kan inte riktigt ta alla toner som hon kan, men jag har aldrig varit hos någon sånglärare eller så. Just nu sjunger jag i en teater, där jag sjunger låtar som rolling in the deep, känn ingen sorg för mig Göteborg och Shore line (den handlar om Göteborgs Historia, pjäsen) 
  Nu inför 9:an vill jag dock sjunga mer Christina-låtar. Funderar på Lift me up, I turn to you/Por siempre tú (jag vill visa min spanskalärare att jag har lärt mig något de senaste åren, men får nog skippa den höga tonen). Jag funderar också på att sjunga Fighter till dem som har varit supertaskiga mot mig de senaste året 🙁 Får se om jag vågar.
  Vad sjunger du då? 🙂

 3. kija

  det är exakt så jag tycker om christina, varför jag gillar henne så mkt precis så som du beskrev 🙂
  skönt att ngn tycker likadant!

 4. MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

  Carro: Bombadera mig hur mycket du vill 🙂 Meningen med denna bloggen är ju att vi alla fans ska hitta varandra och dela med oss av Christina! Därför jag ofta lägger upp tips och annat från er som kommenterar! Åh, sjunger du också? Vad för något? Har du också tagit in lite Xtina-influenser i din sång? 🙂

 5. Carro

  Jag slår också fingrarna på mikrofonen när jag sjunger/uppträder, haha! Förlåt om jag bombar din blogg med kommentarer, men precis som du skrev i ett tidigare inlägg, finns det tyvärr inte så många Christina-fans i Sverige (än), och jag känner igen mig i mycket av det du skriver!

Annons
stats