Royal Desire - Summer giveaway | MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

Annons

Royal Desire – Summer giveaway

 

03~19
 
Två giveaways i ett. Fira det kungliga privilegiet av att vara kvinna med The Royal Desire Makeup Look Contest – baserat på Christina Aguileras parfym Royal Desire – totalt ska femtio vinnare av doften utses.
 
BeautyStat.com – den ledande onlinesajten för skönhet/hudvårdsprodukter i USA som betygsätter och recenserar smink skriver – vi vill att varje kvinna ska känna sig som en drottning i sommar med inte en, utan två giveaways från Christina Aguileras kungliga Desire-doft. Den första delen av giveaways kommer att innehålla en “Skapa din egen kungliga Desire-look” – som kommer att kräva intresserade kandidater att skapa sin egen makeup look utifrån doftnoterna som finns i parfymen.
 
Christina Aguileras röst har gjort henne till den kraftfulla sångerska hon är idag i musikvärlden, men det är också hennes anmärkningsvära och feminina stil – från makeup till spännande frisyrer – som gör henne till utförandet av en verklig drottning. Doften öppnar med läckra svarta vinbär och innehåller Christinas kärlek till Japan med inslag av yuzu citrus. Och med ytterligare anmärkningar, inklusive kaprifol, lilja och ros.
 
De inlämnade resultatet kommer att dras ner till femton av BeautyStats makeupartister / författare inom skönhetsindustrin. De kommer sedan i sin tur omröstninga för att utse de tre som har det bästa utseendet. Vinnarna kommer att få presentkort av varierande penningvärde (första plats får ett till hundra dollar, tvåa emot femtio dollar och tredje plats får tjugofem dollar) och en full storlek av Royal Desire.
 
Den andra delen av giveaway kommer att tillåta dem som väljer att inte delta i makeup look tävlingen att vara berättigad att få sin egen fulla parfymflaska av Christina Aguileras Royal Desire. Allt de behöver göra är att kommentera, låter oss veta vad som får dem att känna sig som en drottning och / eller rösta för utseenden de tycker ska vinna. Deltagare måste också dela tävlingen med sina vänner på Facebook och Twitter också.
 
Christina Aguileras Royal Desire är för kvinnor som älskar att känna sig önskvära och utsökta.
 
“Med denna doft, ville jag skapa en verkligt sensorisk upplevelse”, förklarar Christina, “och ge en stund varje dag, där kvinnor kan skämma bort sig själva och känna sig sexig och vacker … “
 
Denna giveaway gör att varje kvinna har en chans att uppleva en verkligt önskvärt och påkostad doft – precis vad varje drottning förtjänar. Dessa giveaways kommer att vara öppen för alla att lämna in sina Royal Desire-inspirerade make up:er till 8 augusti. De bästa femton kommer att väljas den 13 augusti med röstning som varar fram till 27 augusti.
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats