RCA bekräftar demoversion! | MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

Annons

RCA bekräftar demoversion!

Christina Aguileras skivbolag RCA Records har nu bekräftat att versionen av “Your Body” vi kunde höra igår är en demoversion. RCA berättade även att den slutgiltiga versionen av låten är “awesome!

Musikvideon som Christina spelade in tidigare i veckan till låten sägs kunna komma ut runt den 1 september!

Åh, om den här versionen “bara” är en demo och så jävla bra, undrar då hur jävla bra slutversionen då är? Jag är helt förälskad i Your Body och har haft den på repeat näst intill hela dygnet! Jag ÄLSKAR den!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wyOseWuVW-A[/youtube]

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

    Carro: Jag tror precis som dig! 🙂 Att hon kommer ut med mer mainstream låtar i början/släpper de som singlar, sedan kommer det absolut finnas de där speciella låtarna som troligtvis bara vi fans verkligen uppskattar och ser tjusningen bakom. Personligen älskar jag Your Body trots att den är mainstream, den påminner om Dirrty och det känns som att Xtina försöker uppnå en comeback som liknar Stripped-eran lite 🙂

  2. Carro

    Jag tycker i alla fall om den. Jag tror att hon kommer ha några annorlunda låtar på sitt album, som vi xtinafans är extra förtjusta i, men att hon börjar att ha en sådan här låt för att göra ett bra intryck på de som inte tycker om henne/ inte har brytt sig om henne innan.

  3. Anna

    låten suger verkligen, jag älskar xtina sen jag va barn…men hon har blivit helt rubbad och det reflekterar hennes musik! låten “your body” är riktigt fjortis låt och den va KASS 🙁 sorligt! 

Annons
stats