Mitt nya facebook-utseende, hur ser er fb ut? | MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

Annons

Mitt nya facebook-utseende, hur ser er fb ut?

Namnlös

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

  Carro: Jag gör alltid vad som för att sprida Xtina till andra människor 🙂 Allt för att hon ska få uppmärksamhet och förhoppningsvis mer fans. Skicka länken så slänger jag självklart upp den!

 2. Carro

  Jag är 14 (snart 15) … såg att ni pratade om ålder! Skulle också vilja ha någon liknande bild.. 
  Okej nu till min fråga:
  Du behöver självklart inte, men jag tänkte fråga om du kunde skriva om min fansite (om Christina) som jag har gjort på facebook. Jag har inte hittat någon på svenska, så jag gjorde den. Jag vet inte riktigt hur jag ska hitta Xtina-fans annars, som kan gilla sidan.. Om du har något tips, så säg till 🙂

 3. MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

  sanja musicki: Tack, blev väldigt nöjd med utseendet faktiskt 🙂 Håller med dig om Stripped-turnéen. Kan se den om och om igen. Oj, är det så? Har inte haft så bra koll på åldersgränsen på Xtinafans, men antog att vi som är mellan 20-25 år är mest insatta i hennes musik då vi var unga/tonåringar när bubbelgumspopen kom. Men jag trodde absolut att 15-åringar visste vem hon var och lyssnade lite på henne, i alla fall på låtar som “Beautiful” och “Dirrty”. Du får se till att promota henne för alla dina vänner tycker jag! 🙂 Tycker din text du planerar att ha är väldigt bra, den skulle jag också kunna ha. Vi Xtina-fans ska ju vara stolta, eller hur? Du får aboslut lägga till mig som vän 🙂

 4. sanja musicki

  Fy faaan så snyggt! Älskar bilden, den turnén var lätt den bästa.
  Jag har inte vågar uppdatera tidslinjen ännu, och skulle jag göra det och ha en xtinabild skulle jag bli
  “Mobbad” forever av alla i linköping, eftersom ingen 15åring vet vem hon är (i stort sätt, sad but true), men det gör mig ingenting! Jag har tänt att ha texten “I ? Christina, and if you don’t like it.. Fuck You” eller något. Sedan en fråga, får man lägga till dig som vän? hehe du är skitgrymm (och skitsnygg) och jag älskar din blogg och att du uppdaterar hemsidan!

Annons
stats