Linda Perry och Christinas mästerverk; Welcome | MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

Annons

Linda Perry och Christinas mästerverk; Welcome

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vywtLToWDCg[/youtube]

Ett av mina favorittracks på B2B.

Får inte nog av den!

P.S. Jag lovar att komma med mer fakta om Christina från boken jag har läst ut om henne. Men jag har jobbat så mycket så har inte hittat tid till att sätta mig med det. Det tar ändå någon timme att skriva ner varje kapitel. Men idag jobbar jag min sista dag innan jag går på 3 veckor semester, så nästa vecka kommer jag bli bättre på att uppdatera den typen av information.

Tänk att det närmar sig plugg och vanligt liv igen? Efter idag går jag på semester i tre veckor, kommer sakna ihjäl mig efter mina fina kollegor på kontoret här i Ronneby. De är så fantastiska! Om två veckor åker jag utomlands (för andra gången det här året) och sedan byter jag kontor till Lund och pluggar samtidigt som jag jobbar!

Jag är så taggad inför vad hösten kommer att ge mig! Ska bli superspännande att få se ett nytt kontor och träffa nya kollegor. Ni vet, jag har bara den här terminen kvar sen kan jag ta ut min examen.

Nu börjar det närma sig!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats