Kommer jag dö när jag ser Christina Aguilera? | MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

Annons

Kommer jag dö när jag ser Christina Aguilera?

714_4385921490833_252626375_n

Ett litet personligt inlägg nu, Fighters!

De senaste dagarna har jag känt mig väldigt sentimental runt Christina Aguilera. När jag tänkt på henne och lyssnat på hennes musik har jag fått en nervös känsla i min mage. Nästan så jag får tårar i ögonen och det blir jobbigt! Jag tror det har att göra med alla spänningar som kommer med albumsläppet senare i år. I och med att Bionic tyvärr ställdes in som världsturné så dog lite av mig med den turnéen. Jag är nog inte ensam här som inte har sett henne live, och det är SJUKT frustrerande att inte ha gjort det efter 12 års fanskap från min sida!

När hon turnerade med Stripped och B2B var jag för ung för att få åka iväg på konsert för mina föräldrar och ingen ville åka med mig för ingen i min umgängeskrets lyssnar på Christina i den bemärkelse som jag gör. Så när Bionic kom såg jag äntligen min chans till att få se henne live för första gången i hela mitt liv. Men den drömmen slogs ju som bekant i kras när allt ställdes in.

Men nu… nu är det nära! Jag känner det på mig. Hennes nya album kommer bli en superhit och jag kommer äntligen få se henne. LIVE. Flera gånger. Tills jag stupar! Men när jag tänker på det blir jag så jävla nervös. Tänk att jag laddat för detta i 12 år. 12 år av beundran, kärlek och så mycket känslor? Så mycket som denna kvinna har betytt för mig? Hur reagerar jag när jag får se och höra henne? Kommer jag gråta? Kommer jag inte gråta för att jag är i chock? Kommer jag glömma hela konserten för att jag var i chock? Kommer jag bli paralyserad? Hur kommer hon låta live? Gåshuden kommer ju vara totalt och konstant under timmarna jag vet att jag är under samma tak som min absoluta idol. Kommer jag överleva? Tänk om kroppen inte pallar alla känslor som kommer dyka upp?

Tänk att få veta jag är under samma tak som Christina Aguilera. I samma jävla hus som Christina Aguilera. Att hon står framför mig! Att hon sjunger mot mig. Live. Där. I nuet.

En sak är säker – dör jag inte lycklig under hennes konsert, ja då kan jag i alla fall dö lycklig någon gång efteråt.

Känner ni igen er? Hur tänker ni? Har ni sett henne live än? Har ni samma funderingar och känslor som jag?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sanja musicki

  altså jag får rysningar och tårar när jag läser detta, fyy vad jag längtar! Hon har hjälp mig så sjukt mycket och alltså – det kan ju inte vara sant att vi kommer kunna se henne! Åh fyfan vad spännande. 

 2. Patrik

  Jag vill oxå se henne live, jag måste måste måste och bara någon vecka tills singeln kommer och hon tar världen med storm och hennes album:)

 3. Carro

  Jag får typ rysningar när jag läser ditt inlägg, för jag känner likadant. Har inte gillat henne( vetat vem hon är) lika länge som du, troligen eftersom jag är yngre, men den dag jag ser henne live…wow…! Hoppas hon kommer till Sverige, eller åtminstånde Danmark/Tyskland, så jag kan åka och se henne 😀 Hon har väl bara varit i Sverige en gång? Under Stripped-turnén? Då var jag typ 5-6 år, haha, så då var jag liksom lite för ung 🙂 Men om hennes nya album blir en megahit kan det väl inte vara helt omöjligt att hon kommer hit?
  Förresten: Hur/när började du gilla Christina, och vad var det du verkligen fastnade för?

Annons
stats