Keep on singing my song | MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

Annons

Keep on singing my song

Dagen får representeras av Christina Aguileras låt “Keep on singing my song”.

Igår avslutade jag den jobbigaste kursen hittills på min utbildning på LU. Jag satt .. notera: SJUK framför datorn i 7 timmar och skrev en tenta. Varav jag inte hann äta eller något förrän kl 17 på kvällen och hade då varit igång sedan 07 på morgonen. Mådde allmänt kasst, mådde illa och var yr hela kvällen sen.

Ingen rast och ingen ro tyvärr, så just nu känner jag mig mörbultad och var tvungen till att sätta på Christina Aguilera och få lite pusch så jag orkar den här dagen.

[youtube width=”525″ height=”444″]http://www.youtube.com/watch?v=BtR0esPkkl4[/youtube]

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats