Jag är i London från 13/4 - 16/4 | MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

Annons

Jag är i London från 13/4 – 16/4

billiga hotell i london

Imorgon åker jag till London med mina tjejkompisar över helgen 🙂

Vi taggar inför en weekend fylld med shopping, barhäng, musikaler och sightseeing! Som ni förstår kommer jag inte uppdatera under helgen, utan uppdateringen kommer ligga på is till på tisdag (17/4) nästa vecka då jag (förhoppningsvis) är tillbaka!

Jag hoppas innerligt på att Christina Aguilera tänkt samma tanke med att åka till London över helgen 😉 Om inte annat så hoppas jag på att kanske få se henne och fotograferas med henne inne på waxkabinettet i London!

Ha en superhelg, Xtina-fans! Så hörs vi igen nästa vecka!

Puss!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carro

    Ha det så kul! Jag var där i somras, fast jag hade sådan otur att jag MISSADE Christina-vaxdockan 🙁 Jag måste gått förbi den :/ 

Annons
stats