Happy-Stripped-Day! Igår var det 9 år sedan "Stripped" släpptes! | MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

Annons

Happy-Stripped-Day! Igår var det 9 år sedan “Stripped” släpptes!

[youtube width=”525″ height=”444″]http://www.youtube.com/watch?v=zGfesJHME0I[/youtube]

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

    Carro: Jag reagerade också på det klippet då jag inte sett till det någonstans. Blev hur paff som helst och superglad för klippet är verkligen unikt och Xtina ser ut att ha sjukt roligt med sina vänner! Jag har letat ihjäl mig efter det på Internet men kan inte hitta det. Jag har skickat en kommentar till skaparen av klippet och frågat var det kommer ifrån! Får hoppas på att jag får svar så lovar jag att publicera det! Men visst är det bra?

  2. Carro

    Var ifrån är klippet där hon sjunger come on over (som börjar 08:30)? Trodde bara hon gjorde den verisonen på stripped tour och på AOL sessions…

Annons
stats