Glad midsommar, Xtina-fans! | MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

Annons

Glad midsommar, Xtina-fans!

120602-171620

Hej hopp!

Är precis nyduschad med handduk i håret! Bestyren är i full gång och jag borde börja sminka mig/välja ut kläder. Mat ska packas till knytkalaset och alkoholen ska kylas. Det är ju bara midsommar en gång om året, trots allt!

Jag ska ut till landet och havet här i Blekinge med gänget! Ska bli mycket trevligt! Knytkalas där jag har lagat Janssons frestelse för första gången i mitt 22-åriga liv! Gick alldeles utmärkt om ni frågar mig! Jag äter ju däremot inte Janssons, så jag hoppas den smakar som den ska. Till oss som inte äter Janssons har jag även fixat potatisgratäng. Mums!

Kvällen bjuder på grillning, fest, dans och sång! Som en vanlig, hederlig midsommar med vänner 🙂

Hur firar ni midsommar?

Vi hörs imorgon, gänget!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats