Gästbloggat på christinaaguilera.com | MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

Annons

Gästbloggat på christinaaguilera.com

Hej igen,

Här händer det grejer se ni. Den här nyheten har jag inte ens skrivit om här på min egen blogg för jag ville vänta så ni får läsa det på hemsidan istället.

Jag har gjort ett ytterligare gästblogg-inlägg på Christina Aguileras hemsida. Gå in och läs om hur premiären av The Voice gick den 26/4. Jag har precis tittat på det första avsnittet och det är ett otroligt bra och underhållande program. Inte alls som Idol eller X Factor.

Det första avsnittet utav The Voice kan ni se om ni går in under mina kategorier på Christina Aguilera 2011 här till höger –>

Klicka HÄR för att läsa om hur premiären gick.

Namnlös

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats