Gästbloggar för den officiella hemsidan! | MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

Annons

Gästbloggar för den officiella hemsidan!

Vill ni möjligtvis veta vad mailet igår handlade om?

Jag kan inte med ord beskriva mina känslor inför den här nyheten och erbjudandet. Jag är så otroligt lycklig för att få känna att jag kan hjälpa till och vara med och bidra till min allra största förebild, Christina Aguilera. Detta ligger mig så varmt och hjärtat och det är för mig ofattbart att få göra det här. Är otroligt hedrad och superglad!

Jag kommer här med vara gästbloggare under en prövoperiod på Christina Aguileras officiella hemsida http://christinaaguilera.com/se. Jag kommer se till att alla ni fans kommer få de nyaste och mest relevanta nyheterna om vår superstjärna i den svenska delen av hennes hemsida.

Jag skiner som solen själv och hoppas på att göra alla Christina-fans där ute väldigt nöjda och stolta!

Nu ska jag sätta mig ner med mitt första fan-inlägg som senare kommer att publiceras på http://christinaaguilera.com/se. Där kommer ni först kunna läsa en presentation av mig som Christina-fan och sedan förser jag er med smaskiga nyheter!

Here we go!

Namnlös

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats