Fler rykten om nya singeln! | MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

Annons

Fler rykten om nya singeln!

normal_1~29 (1)

Enligt användaren “Moon River” på ONTD, så heter Christina Aguileras nya album “Love Your Body”. Användaren var enligt källor den första som rapporterade att låten är producerad av Max Martin, så det är inte helt omöjligt att ryktet faktiskt kan stämma.

Följande kan läsas på ett annat forum:

The clubs are going to eat this up and so will radio!! One listen and you’re hooked. It’s nowhere near that electro-dance stuff, but very upbeat.

Jag är ju fortfarande sjukt skeptiskt till sådana här rykten. Jag lyssnar nog heller på Joe, vide VD för RCA Records. Han har nog mer koll än vad fans på forum har. Men man vet ju inte. “Love Your Body” kan mycket väl låta som en Xtina-låt, men om det blir första singel eller inte, det vet jag inte. Skivan är ju som nämnt fortfarande under skapandeprocessen så vad som helst kan ju hända. En singel kan ändras dagen innan den släpps till och med. “Love Your Body” är kanske inte ens en låt som kommer finnas med på skivan i slutändan.

Men ja, vi tackar för informationen! Såklart 🙂 Vi vill ju veta allt, eller hur? Men jag är skeptiskt till allt innan jag har fått ett officiellt bekräftande!

 

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats