Drar till Norrpan över helgen <3 | MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

Annons

Drar till Norrpan över helgen <3

198942_4486041753777_171721655_n

Hej fighters!

Jag kommer dra till Norrköping i eftermiddag med mina underbara Ronnebytjejer + några till! Vi ska hålla lite inflyttningsfest där för en av mina bästa vänner och såklart ut och festa på Norrköpings festival som är igång hela helgen. Vi kommer bussa upp alla tjejer tillsammans, vi blir typ 9 personer upp och där uppe träffar vi på ännu fler <3 Jag är så otroligt taggad och ska bli så skönt att få spendera en sista helg och resa med alla fina från Blekinge innan alla återvänder till sina nya hem igen.

Sedan kommer jag bara vara i Ronneby en vecka till för på fredag flyttar jag till Skåne igen! Anledning? Lördagen ska spenderas i Malmö hos min fina vän Sofie DÅ VI ÄR 4 TJEJER SOM SKA ÅKA TILL RHODOS EN VECKA! Woho! Det händer mycket nu under min semester! Är så taggad hela tiden, love it! Vi kommer tillbaka från Rhodos natten till när skolan och mitt jobb börjar i Lund igen. Fullt upp med andra ord!

Men en helg i taget – nu ska jag njuta av tre dagar i Norrköping med mina underbara vänner <3 Som ni förstår kommer jag inte kunna uppdatera några Xtina-news under den tiden. Men jag lägger upp allt det senaste på söndagkväll eller måndag beroende på hur sent vi kommer komma hem.

Ha en superbra helg, alla fina!

Puss på er!

/Xoxo Malin

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats