Christina framför "Blank Page" på People's Choice Awards 2013 | MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

Annons

Christina framför “Blank Page” på People’s Choice Awards 2013

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZSQfUApHvGE[/youtube]

Vad tyckte ni om framträdandet? 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Hej!
  Jag känner att Christina inte är på form, de senaste framträdanden har hon inte varit som alltid. Jag har älskat Christina och hennes musik i flera flera år nu och jag kommer alltid att göra det. Men det känns att hon inte är på sin topp nivå, kanske är det att hon har problem hemma eller så kan det vara pressen på henne. Vad det än är så gör det mig väldigt ledsen. Jag vet att hon är bäst när hon väl är på form, men hennes medley med army of me och let there be love lät inte bra, inte gjorde Blank Page som jag verkligen älskar. Däremot var hennes Just a fool med Blake bättre och rörande. Men det känns som att hon har nerver och att hon har svårigheter att nå upp till de höga tonerna i Army of me, let there be love och blank page, speciellt army of me.. Varför trotsar hon emot väljer inte att gå ner i någon tonart för live versionerna i alla fall? Kanske för att hon vet att hon kan nå upp till dem eller kanske för att hon är envis.
  Jag har alltid berömt Christina för att vara en artist som låter helt fantastisk i hennes inspelade låtar men som låter till och med ännu mer galet fantastiskt live, jag vill fortsätta tycka det om henne för det är det största som skiljer henne från dagens artister.
  Vad det än är så hoppas jag att hon lyckas med allt i livet och fortsätter med sina musikaliska mästerverk. Och så länge hon gör det är jag och kommer vara en av hennes största och mest stolta fan!
  Men är det bara jag som tycker så här eller tycker ni också det?
  Kram Hanna

  1. MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

   Hej Hanna!

   Trots att Christina är min absoluta favoritartist, min idol och min förebild så håller jag med om att hon röstmässigt inte ligger på sin toppnivå längre. Jag tycker det började redan under “Bionic”-eran. Jag läste en intervju med henne där hon sa att hon lärt sig sjunga på ett nytt och råare sätt, vilket jag hade lite svårt för. Det handlar inte om att sätta de rätta tonerna klart och perfekt längre, jag tror Christina är ute efter den verkliga och råa känslan i det som sjungs. Stundtals låter de höga tonerna väldigt ansträngda och hon når inte riktigt dit. Jag har funderat länge över vad detta kan bero på, för det är klara förändringar från när hon var yngre till nu.

   Det jag kan komma på är 1. Att hon inte längre är 20 år, utan faktiskt uppe på 30-strecket. Klart att rösten med åren blir mörkare och ändras. 2. Att hennes sångteknik genom åren har satt sina spår på stämbanden nu. Jag håller med om att medleyt under AMA inte var hennes bästa framträdande, men som du säger var Just A Fool riktigt bra! Den riktiga topprösten har vi nog inte hört sen 2007, slutet av B2B-eran.

   Oavsett rösten så förmedlar Christina alltid en känsla till det hon sjunger och hon gör alla framträdanden grymt bra på sitt sätt. Jag tror vi fans jämför henne mycket med det som en gång var. Vi och andra verkar stirra oss blinda på Stripped-eran och väntar ständigt på något liknande. Vi bygger upp massa förväntningar och väntar på ett klimax som istället för många blir ett antiklimax p.g.a. våra förväntningar. Vi måste vänja oss vid att Christina alltid förändras och alltid letar efter nya uttryckssätt. För sån är hon ju – i ständig förändring och hon älskar utmaningar!

   Jag älskar “Lotus” och tycker hon gör ett sjukt bra jobb! Dock tycker jag RCA promotar henne alldeles för lite. Det når inte riktigt fram och jag förstår inte varför? Ingen TV-reklam och knappt något på radion. Inte i Sverige i alla fall! Det är synd för albumet är riktigt, riktigt bra!

   Men jag vet inte, vad tror/tycker ni andra?

 2. Miriam

  Jag tycker hennes framträdande var väldigt bra!:) Hon sjöng låten med mycket känsla det märks att hon lever sig in i den! Och sedan va det kul att se henne få priset, det förtjänar hon verkligen<3

Annons
stats