Christina Aguilera shoppade i Beverly Hills igår | MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

Annons

Christina Aguilera shoppade i Beverly Hills igår

christina-aguilera-fred-segal-03

Så snyggt nagellack!

christina-aguilera-fred-segal-04

tumblr_lteeyj1KUM1qbhhnbo1_400

tumblr_lteeyj1KUM1qbhhnbo2_400

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

    Carro: Nej du har så rätt, jag tycker också jag känner igen de.. men kan inte riktigt placera de i huvudet än 🙂 Skorna är ju också väl använda. Gillar ringen hon har burit ett längre tag nu också, den där tre-finger-ringen som hon haft sedan The Voice 🙂 (Den är dock inte med på denna bilden).

  2. Carro

    Jag gillar att hon använder saker flera gånger. Jag tycker att jag känner igen de glasögonen, eller har jag fel?

Annons
stats