Christina Aguilera och Adam Levine bråkade inte under AMA's! | MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

Annons

Christina Aguilera och Adam Levine bråkade inte under AMA’s!

christina-aguilera-adam-levine-500x360

Rykten på internet säger att Christina Aguilera och Adam Levine ska ha bråkat under AMA’s repetitionen inför deras uppträde med “Moves Like Jagger” i söndags. Detta är INTE sant!

Det har sagt att varken Christina eller Adam har kommit överens med varandra sedan de skrev på pappren om att båda skulle delta i säsong 2 av The Voice, vilket är långt ifrån sant.

Jag vet inte om ni kommer ihåg – men i finalen av The Voice, innan röstresultaten kommer in så tackar Christina alla de andra domarna (inklusive Adam) om hur hon ser de alla som bröder och som en familj. Hon berättar hur mycket om respekterar och tycker om de både som personer och som artister, så att kommer med ett bråk-rykte mellan Christina och Adam är bara urlöjligt. Åh, dumma reportrar! Allt för att fiska fram minsta lilla för att Christina och Adam var de som “skojbråkade” under The Voice om deras teammedlemmar!

Hur som helst, inspelningen av “Moves Like Jagger” ska ha varit för att tysta ner bråket, vilket inte heller är sant. Ryktena om bråket i söndags uppstod efter att Christina ska ha ignorerat och avfärdat en kram från Adam och stormade istället av scenen under repetitionen.

En källa berättar för New York Post:

“At the end of the number, Adam went to hug Christina in a friendly fashion, but she pushed him away, gave him a dirty look and stormed backstage.”

Adam Levines talesperson avfärdade ryktet snabbt och sa att det är 100 % falsk!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats