Christina Aguilera - I Have Nothing (MMC) | MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

Annons

Christina Aguilera – I Have Nothing (MMC)

[youtube width=”525″ height=”444″]http://www.youtube.com/watch?v=x5Vjj5ErGGk[/youtube]

Var bara tvungen – så vacker röst sedan barnsben! Känns läskigt hur snabbt tiden går. Christina Aguilera fyller 31 år idag och har världens karriär både bakom och framför sig. Jag började lyssna på henne när jag var 10-11 år och nu är jag 22 år. 

Det är så himla underbart att få växa tillsammans med sin förebild. En sjuk känsla, men ändå så fantastisk.Tänk så många perioder i en människas liv som vi fans får vara med om? Ibland tänker jag.. jaha, då är jag 22 år nu då. Jag är alltså inne i Xtinas Stripped-period. Då är det okej att experimentera och både se och vara lite galen då och då. Kan Xtina så kan jag.

Kan ni också tänka så?

På onsdag till exempel – då ska jag klippa av mig mitt hår (ja, jag har ändå tappat av allt nu, kommer ni ihåg? Började ju tappa det i våras). Sedan blir det en näst intill svart färgning på det. Just like the queen!

När jag är 25-27 år kommer jag troligtvis tänka att jag nu är inne B2B-perioden och att det då är dags för lilla mig att gifta mig och skaffa barn, precis som för Xtina. Men naeeeää, där får nog gränsen gå ändå 🙂

Uppdatering: Men.. vad nu? När jag lägger upp inlägget vid redigeringen så läggs rätt videoklipp upp, men när det hamnar på bloggen så kommer det på min dator upp från när Xtina sjunger “Happy Birthday” i Haiti.

Hur ser det ut för er?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats