Bröllopsmodell i Malmö | MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

Annons

Bröllopsmodell i Malmö

IMAG0547-1

Hej fighters!

Idag släpps “Your Body” på Christina Aguileras YouTube-kanal CAguileraVEVO. Nu är det som så att jag ska vara i Malmö i princip hela helgen för att stå och gå bröllopsmodell på en sminkmässa där. Jag kommer komma hem sent ikväll/inatt någon gång för lite sömn, sen är det på att igen imorgon.

Just nu är klockan ca 04:45 i Los Angeles och jag vet inte när Your Body kommer släppas. Jag antar från 10:00 och framåt eller något i den stilen kanske? Hur som helst så kommer jag befinna mig på genrep i Malmö när den släpps, så jag vill bara varna lite att videon kommer komma upp här – men sent ikväll.

Håll utkik på CAguileraVEVO på YouTube under dagen, så ser ni den ändå! Så fort jag kommer hem ikväll kommer jag slänga mig på datorn och lägga upp den här!

Puss /Malin

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats