Bringar lite hopp? | MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

Annons

Bringar lite hopp?

486016_511780372175557_2016590417_n

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. ashtina

  Har en känsla att hon bara kommer ha konserter i USA, mår illa av att tänka på det, känns som om jag aldrig kommer se henne live! 🙁

 2. Miriam

  Jaa hoppas hon ska ut på turne!! Vill så gärna se henne live igen, har inte gjort det sen Stripped Tour! Hon måste komma till Sverige igen:) eller Vad tror ni?

  1. MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

   Miriam: Var glad att du ens har fått se henne live! Jag har aldrig fått göra det och jag orkar snart inte vänta längre! 🙂 Jag är osäker på om hon kommer hit faktiskt. Just nu tror jag mer på en USA-turné än världsturné. Eller kör hon kanske en kombo av USA-turné och Europa-turné. Lotus promotas ju knappt längre trots den släpptes ganska nyligen ändå. Jag fattar inte vad de håller på med!

Annons
stats