Återigen nytt om Christina Aguileras nya singel! | MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

Annons

Återigen nytt om Christina Aguileras nya singel!

Först vill jag bara säga förlåt för så sena förstauppdateringar. Men försöker ta vara på ledigheten och ta igenom sömn som jag “får för mig att jag missar” när jag är på universitetet och pluggar dagarna i ända 🙂

Men det tror jag ni har överseende med, hoppas jag!

Så till infon om Xtinas nya singel:

single_soon

Detta, ladies and gentlemen, innebär tydligen att när RCA uppdaterar låtkatalogen till Sony Music betyder detta att de enbart uppdaterar låtar som släpps väldigt snart så att radiostationerna kan beställa de så de snabbt kan sända ut de i radion så fort den är släppt. (Gosh, vilken lång mening, men jag är lite trött fortfarande, haha).

Och dessa uppdateringar görs tydligen väääääldigt nära singelsläpp…

Så, basically.. de förbereder ett singelsläpp från Christina Aguilera väldigt, väldigt snart!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats