Är på Rhodos från 26/8 - 3/9 | MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

Annons

Är på Rhodos från 26/8 – 3/9

Namnlös

Hej Xtina-fans!

Nu sticker jag till Rhodos en vecka med tre tjejkompisar! 🙂 Ska bli så skönt att få lämna regniga Sverige för 40 graders värme på den grekiska ön! Jag vet att det händer ganska mycket nu på Xtina-fronten, men ni får förse er med senaste nytt på annat håll medan jag är borta.

Jag återvänder måndagen den 3:e september och då fortsätter jag som vanligt! Jag tror vi kommer ha gratis WiFi på vårt superhotell, men känner jag behöver lite ledigt från allt som har med Sverige att göra ett tag. Jag ska hålla mig uppdaterad på allt nytt och sedan kommer en hel del nytt läggas upp på Christina Aguileras officiella hemsida.

Jag ska göra mitt bästa med att hänga med på nyheterna och sedan uppdatera er så fort jag kommer hem!

Ha en superbra vecka, för det ska vi ha! 🙂

Puss /Malin

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna Ek

    Jag började precis om min blogg på en ny plats. Letar folk som vill lägga åsikter om sidan ser bra ut nu. Kommer ha lite tävlingar och sånt framöver om du är intresserad. Kramar!

Annons
stats