Ännu mer hopp om en turné! | MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

Annons

Ännu mer hopp om en turné!

32172_477484638978114_396894892_n

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. ashtina

  Lucky!! Vill så hemskt gärna se Beyoncé, men måste spara för X och dessutom reser jag under sommaren så jag har lite tight med pengar 😛
  förresten, vad heter du på twitter? Har du ett fan konto?
  dessutom undrar jag om du vet vem Eve är? Hennes namn finns på bionic omslaget!

  1. MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

   ashtina: Klart du ska spara till X! Hon är den enda jag vill se just nu! Men Beyoncé får tröstra mig fram till jag får se Xtina live 🙂 Jag har inget twitter-konto. Det räcker med att driva denna bloggen om henne + uppdateringarna på hennes officiella hemsida. Jag har inte tid med så mycket mer vid sidan av jobb!

   Jag vågar inte säga vem Eve är, ingen aning. Någon som vet?

 2. ashtina

  Till och med Beyoncé ska på turné nu, och X’s datum har inte ens blivit officiella! Vill bara få det bekräftat!! Jag hoppas på att X’s städer blir lik Beyoncés, skulle bli en dröm om hon kom till sverige!!
  Jag tror att X är up to something great!

  1. MYSELF AND CHRISTINA AGUILERA

   ashtina: Jag vet, det vill vi nog alla. Men det kommer komma! Vi får ha lite is i magen helt enkelt 🙂 Jag ska förresten se Beyoncé under hennes konsert. Tänkte se henne i Köpenhamn! Ska du se Beyoncé? 🙂

Annons
stats